Parduotuvės lankytojų patogumui prekybos centre įrengtas liftas ir nuovaža neįgaliesiems, išasfaltuota dalis automobilių stovėjimo aikštelės. Į parduotuvės atnaujinimą prekybos tinklas „Maxima“ investavo beveik 1,5 mln. eurų, iš kurių net 20 tūkst. eurų buvo skirta infrastruktūros gerinimui. Atnaujintos parduotuvės kolektyvas išaugo 14 darbuotojų – iki 36 žmonių, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Atnaujindami parduotuves didžiausią dėmesį skiriame vietinių gyventojų poreikiams bei greitam ir kokybiškam apsipirkimui – investuojame į modernią įrangą, patogesnį prekių išdėstymą ir infrastruktūrą. Ukmergiškių patogumui nuo šiol atnaujintoje parduotuvėje – ne tik platesnis maisto prekių asortimentas, bet ir itin didelis sezoninių pramoninių prekių pasirinkimas, įprastai būdingas „XX“ formato parduotuvėms. Siekiame būti geru kaimynu ir suprasti bendruomenės poreikius, tad nuo šiandien visas svarbiausias prekes ukmergiškiai ras ir šioje „Maximos“ parduotuvėje“, – sako „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Anykščių g. 6 įsikūrusioje parduotuvėje įrengti nauji sveriamų kulinarijos, konditerijos, šviežios mėsos bei mėsos gaminių skyriai. Lankytojų patogumui taip pat praplėstas šviežių bandelių, duonos, vaisių, daržovių ir ekologiškų prekių asortimentas.

Atnaujinta parduotuvė Ukmergėje

Šioje „Maximoje“ atnaujinta ir visa prekybinė įranga – priesieniai, vitrinos, šaldikliai, stelažai, sienos bei grindys. Lankytojų patogumui prekybos centro teritorijoje pastatytas taromatas rūšiavimui, patogesniam apsipirkimui įrengti nauji laiptai ir liftas prekių vežimams. Skubantiems įrengtos net keturios savitarnos kasos, kuriose galima atsiskaityti tiek bankinėmis kortelėmis, tiek grynaisiais pinigais. Bendras parduotuvės plotas siekia 1696 kv. m., o prekybos plotas – 1092 kv. metrus.

Šiandien Ukmergėje veikia 3 lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)