Utenoje gyvenusius Povilą ir Vaidą emigruoti paskatino žinia apie būsimą šeimos pagausėjimą. Nusprendę, kad norėtų užsidirbti erdvesniam būstui, sutuoktiniai išsiruošė į Šiaurės Airiją ir planavo, kad svečioje šalyje viešės vos vienerius metus. Ir visgi, planas neišdegė – vietoje vienerių pora užsienyje užsibuvo septynerius metus.

Nors pirminis emigracijos tikslas buvo susitaupyti pinigų būstui, Povilas ir Vaida ėmė svarstyti apie nuosavą verslą. Įvertinę, kad tuo metu, 2013-aisiais, Utenoje tebuvo dvi picerijos ir valgykla, sutuoktiniai nusprendė: įkurs šeimos desertinę, kurioje virs kavą, patieks savo gamintus saldėsius ir suteiks uteniškiams progą bendrauti.

Šio interviu metu desertinės „Vanilinis dangus“ įkūrėjas Povilas, tai nusijuokdamas, tai giliai atsidusdamas, prisimena verslo įkūrimo regione pradžią, į ribinę situaciją atvedusias ilgas darbo valandas ir vieno keksiuko kainą, kuri tuomečiams uteniškiams rodėsi kaip tikra beprotybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)