„Buvę „Snoro“ banko patalpos prie Ignalinos autobusų stoties šiuo metu remontuojamos. Čia bus įrengtas Ignalinos rajono turizmo informacijos centro (TIC) biuras. Patalpas nupirko ir remontą vykdo savivaldybė“, – rašoma feisbuko įraše.

Kaip sakė TIC direktorė Marija Garejeva, pildosi jų sena svajonė, o būsimas padalinys dabar meiliai vadinamas „ticiuku“. Tikimasi, kad ateinančių metų vasaros sezono metu čia jau bus priiminėjami Ignalinos svečiai ir poilsiautojai. Jau yra parengtas patalpų dizaino projektėlis. Ant sienų kabės didelis rajono žemėlapis, daug gražių vaizdų.

Kaip rašoma įraše, dabartinės patalpos Ateities gatvėje, nors ir pačiame centre, tačiau nėra labai patogios ir ypač užsieniečių lengvai surandamos. Būsimas spalvingas TICO namelis – puikioje vietoje, šalia autobusų ir geležinkelio stočių bei kelio į Palūšę. Jis bus gerai matomas ir atrandamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)