Visa statyba numatyta 2 etapais: pirmajame - paties baseino su pramogų ir poilsio zona, antrajame - treniruoklių salės, virtuvės, kavinės ir papildomų sportininkams skirtų patalpų, rašoma savivaldybės pranešime.

Baseinas suprojektuotas, numatant lankytojams galimybę sportuoti mini treniruoklių salėje, plaukioti baseine, pasimėgauti kitomis vandens procedūromis. Numatytos rūbinės, dušai, sanitarinių mazgų blokai, taip pat pagalbinės patalpos baseino veiklai užtikrinti, priežiūrai, personalui, sportininkams.

Molėtų r. sav. nuotr.

Bemaž pusę pastato užims 25 metrų ilgio, 4 takelių baseinas, suprojektuotas pagal FINA reikalavimus. Likusi erdvės dalis skirta sveikatinimui, poilsiui ir pramogoms su įvairiomis masažuojančiomis vandens srovėmis, trimis pirtimis. Patalpos bus pritaikytos vaikams ir žmonėms su negalia.

Bendrai kompleksas suprojektuotas 200 lankytojų ir sportininkų. Projekto „Aktyvios gyvensenos ir sveikatingumo centro infrastruktūros sukūrimas neišnaudotoje erdvėje Ažuolų g. 10, Molėtuose“ I etapo darbų vertė – 4.434 mln. € . Jiems finansuoti lėšų skiria Valstybė ir Savivaldybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)