Maistą tieks 10 maitinimo vietų

„Bolt Food“ plėtrą Mažeikiuose lėmė jau esamų platformos partnerių susidomėjimas maisto pristatymo paslauga šiame mieste. Kol kas Mažeikių gyventojai galės patiekalus užsisakyti iš dešimties Lietuvoje populiarių restoranų tinklų bei vietinių maitinimo įstaigų.

„Džiaugiamės, kad ir Mažeikiuose atsiranda vis daugiau paslaugų, kurios patogiai ir greitai padeda pasiekti klientus. „Bolt Food“ platforma ypač patraukli tuo, kad savo mylima kava nuo šiol bus galima mėgautis užsisakius iš bet kurios vietos Mažeikiuose ir net 15 kilometrų nuo jų“, – sako prie platformos prisijungusios kavinės „Kavos terasa“ vadovė Dovilė Karvauskienė

Visą gegužę „Bolt Food“ maisto pristatymas iki 1 km atstumu Mažeikiuose bus nemokamas. Norintiems naudotis šia paslauga tereikia atsisiųsti paprastą, lengvai naudojamą programėlę „Bolt Food“. Atsižvelgiant į žmogaus buvimo vietą, pirmiausia ji nurodys restoranus, iš kurių maistas būtų pristatomas greičiausiai.

Siūlo ir papildomai užsidirbti

„Bolt Food“ plėtros vadovas Baltijos šalyse Ruslanas Savičius pažymi, kad maisto pristatymo paslauga naujame mieste tampa ne tik nauja galimybe restoranams pasiekti daugiau klientų, bet ir leidžia vietos gyventojams papildomai užsidirbti. Tai galima padaryti, tampant savarankiškai maisto pristatymo paslaugą teikiančiu kurjeriu.

„Tai ypač svarbu šiuo laikotarpiu, kai didelė dalis gyventojų vis dar negali pilnai grįžti į darbą ar yra jo netekę. Todėl tapti kurjeriu ir teikti paslaugą, kada pačiam norisi, gali būti puiki papildomo uždarbio galimybė. Be to, kurjerio veiklai net nebūtinas automobilis: puikiai tinka dviratis, nereikalaujantis papildomų išlaidų ir ypač populiarus šiltuoju metų laiku“, – atkreipia dėmesį R. Savičius.

„Bolt Food“ programėlė veikia jau aštuoniuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje ir Mažeikiuose. Šiuose miestuose gyventojai taip pat gali naudotis ir „Bolt“ pavėžėjimo bei elektrinių paspirtukų nuomos paslaugomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)