Šiemet, dėl karantino vaišės persikėlė į internetinę erdvę. Tačiau įvyko ir buvo tarsi išsiilgto bendravimo, kontaktų ir kultūrinio vyksmo šventė. Pavieniai žmonės, organizacijos, mokyklos, darželiai, globos įstaigos kepė margiausius, skaniausius, tautinėmis spalvomis pasipuošusius kepinius ir jais dalinosi su visais. Dalinosi vizualiai siųsdami nuotraukas, kurios buvo talpinamos idėjos organizatorių Plungės rajono savivaldybės kultūros centro Facebook paskyroje.

Vaišių perkėlimas į internetinę erdvę dar labiau užtikrino jos gausumą. Šiemet įvykusiose jau trečiose bendruomenės vaišėse iškepta per 352 įvairiausių tortų, pyragų, vyniotinių, keksų ir kitų kepinių, praneša Plungės kultūros centras. Kepinių lietuviškos spalvos, įmantrios formos ir kūrybingas pateikimas žavėjo visus, ne tik dalyvius bet ir internetinius žiūrovus. Per iniciatyvos laikotarpį sulaukta tūkstančiai peržiūrų ir teigiamų vertinimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)