Mažieji plungiškiai kviečiami pirmadieniais sužinoti vis naujas piešinių konkursų temas, aktyviai dalyvauti ir laimėti saldžius prizus. Antradieniais Kalėdų Senelio pagalbininkės perskaito mažųjų plungiškių laiškus ir juos perduoda Kalėdų Seneliui, dar galite ir Jūs suspėti parašyti laiškus ir juos įmesti į Kalėdinę pašto dėžutę, esančią prie kultūros centro. Trečiadieniais pasirodo speciali laidelė, kurios metu Kalėdų Senelis atsako į mažųjų plungiškių atsiųstus klausimus. Šias laideles galima pamatyti Plungės rajono savivaldybės kultūros centro feisbuko paskyroje. Gruodžio 10, 11, 17, 18 ir 22 d., 16-17 val., apsilankius kultūros centro Kalėdinėje oazėje, galima paskambinti Kalėdų Seneliui, kuris mielai pabendraus su vaikais iš savo rezidencijos kultūros centre. Ketvirtadieniais tradiciškai pristatomi edukaciniai užsiėmimai, šiuo metu visi užsiėmimai taip pat yra susiję su artėjančiomis šventėmis. Nuo gruodžio 1 d. dalinamasi Plungės kultūros centro meno kolektyvų sukurtais šiltais video sveikinimais visiems plungiškiams, kolektyvų bendruomenių nariams, draugams, partneriams ir visiems neabejingiems kultūrinėms veikloms bet kuriuo metu, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Plungės kultūros centro nuotr.

Kultūros centras siūlo kasdien dar labiau pajusti šventinę atmosferą saugiai keliaujant ir atrandant labiausiai Kalėdinę dvasią atitinkančias Plungės miesto erdves. Norint apkeliauti Mažąjį Kalėdinį ratą, kelionę reikėtų pradėti nuo Kalėdų eglės (Senamiesčio aikštėje), Plungės kultūros centro, Turizmo ir informacijos centro, M. Oginskio rūmų, viešosios bibliotekos, Laisvės alėjos, Šv. Jono Krikštytojo bažnyčios, o kitas aštuonias erdves surasti patiems, prie visų erdvių įsiamžinti ir el. p. plungeskc@gmail.com atsiųsti nuotraukas, kuriomis bus pasidalinta su visais. Didžiuoju Kalėdiniu ratu kultūros centras kviečia pradėti keliauti nuo gruodžio 18 d., aplankant įspūdingiausias 15 erdvių visame Plungės rajone, įsiamžinant ir atsiunčiant nuotraukas Plungės kultūros centrui.

Nepaisant to, kad šiemet šventės bus kitokios, visi kviečiami apšviesti, papuošti savo langus, biurus, vitrinas, lauko erdves girliandomis, Kalėdų vainikais ar kita atributika, kad visame mieste, kiekviename lange būtų galima pajusti Kalėdų dvasią, kad Plungės miestas taptų Kalėdų miestu. Taip pat gyventojai kviečiami nufilmuoti ir atsiųsti video sveikinimus visiems plungiškiams, kuriuos bus galima pamatyti socialinių tinklų ir medijų pagalba artėjant didžiosioms metų šventėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)