Naujos supermarket koncepcijos „Rimi“ duris atvėrė šalia pagrindinės gatvės, greta miesto autobusų stoties esančiame prekybos centre. Pakeitus maisto operatorių, tuo pačiu buvo perdarytas pastato išplanavimas, atnaujintas interjeras, peržiūrėtas ir optimizuotas nuomininkų sąrašas. Į daugiau nei 3000 kv. metrų ploto prekybos centro rekonstrukciją ir tinklo parduotuvės įrengimą „Rimi Lietuva“ investavo daugiau nei 1,5 mln. eurų.

Pirmoji naujos koncepcijos supermarket formato parduotuvė Lietuvoje

„Pasirašę nuomos sutartį su pastato savininkais, rekonstrukcijos darbams turėjome labai nedaug laiko. Vienu metu rūpinomės tiek naujos koncepcijos „Rimi“ supermarket formato parduotuvės įrengimu, tiek viso pastato vidaus rekonstrukcija bei kitų nuomininkų patalpų atnaujinimu“, – sako „Rimi Lietuva“ Nekilnojamo turto vadovas Mindaugas Žilinskas. Pasak jo, rekonstrukcijos metu buvo perplanuotas vidaus patalpų išdėstymas, suformuota nauja galerija ir naujas, patogesnis, iš automobilių stovėjimo aikštelės į prekybos centrą vedantis, įėjimas.

Iš jo patekus į „Rimi“, parduotuvė Telšių gyventojus ir miesto svečius pasitinka su naujais, supermarket formate anksčiau nenaudotais elementais, kaip šviesdėžės, padedančios pirkėjams lengvai ir greitai orientuotis erdvėje bei įsigyti reikiamų maisto ir buities prekių. Atnaujinant supermarket koncepciją bei planuojant parduotuvę Telšiuose, ypatingai daug dėmesio skirta šviežių maisto prekių skyriui. Įrengiant jį siekta, kad pirmą kartą į parduotuvę užsukęs miesto gyventojas ar svečias jaustųsi jaukiai ir patogiai, o asortimente rastų platų mėsos, žuvies, kepyklos prekių pasirinkimą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Išplėstas šviežių prekių asortimentas

Naujoje supermarket formato „Rimi“ Telšiuose šviežių maisto prekių asortimentas išplėstas iki įprasto didesnėms tinklo parduotuvėms. Naujausioji tinklo parduotuvė – vienintelė tarp šio formato prekybos centrų, kuriame įrengta šviežios sveriamos žuvies ledo vitrina. Čia taip pat pirkėjų laukia išplėstas kulinarijos asortimentas. Įrengiant parduotuvę bei formuojant asortimentą, atsižvelgta ir į tai, kad parduotuvėje lankysis ir į keliones besiruošiantys bei iš jų grįžtantys miesto gyventojai bei svečiai. Atitinkamai, informacijos centre, ir neužsukdami į pačią parduotuvę, jie galės įsigyti kelionės metu ar išalkus po jos patogių vartoti užkandžių, šviežios kavos išsinešimui.

Įrengiant naujausią, 21-ą supermarket formato tinklo parduotuvę, įdiegtos ir visos „Rimi“ saugumo standarto priemonės, skirtos užtikrinti pirkėjų ir darbuotojų saugumą. Prie įėjimo į parduotuvę įrengtos dezinfekcinės pirkinių krepšelių ir vėžimėlių stotelės, taip pat čia ir kitose prekybos salės erdvėse pirkėjai ras dezinfekcinių priemonių rankoms stoteles. Jos įrengtos ir savitarnos kasų zonoje. Iš viso naujausioje „Rimi“ pirkėjai atsiskaityti gali 3-ose savitarnos bei 4-iose tradicinėse kasose. Jose taip pat įrengtos organinio stiklo sienelės, skiriančios pirkėjus ir parduotuvės darbuotojus. Iš viso Telšių „Rimi“ įdarbinti 35 nauji darbuotojai.

Atnaujintas ir optimizuotas prekybos centro nuomininkų sąrašas

Kartu su „Rimi“ šiandien Telšių prekybos centre duris atvėrė pirmoji mieste „Pepco“ parduotuvė ir pirmoji „Apotheka“ vaistinė, didžiausias mieste Lietuvos pašto skyrius, naujas „Telia“ salonas, atnaujintos „Bitė“, „FamClub“, „Mobystyle“, „BTA draudimas“ patalpos. Tuo pačiu prekybos centre darbą tęsia jau žinomi ir telšiškių pamėgtų prekių ženklų salonai: „Iqos“, „Mobili prekyba“, „Septynios kalvos“, „Topsport“, „VET1”. Pirkėjų patogumui prekybos centro teritorijoje įrengti „SEB“ ir „Swedbank“ bankomatai, Lietuvos pašto paštomatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)