In­ter­ne­to pus­la­py­je „Fa­ce­bo­ok“ ant­ra­die­nį iš­pli­to vaiz­de­lis, kaip vil­ki­kas sto­vi už­stri­gęs re­konst­ruo­ja­mo­je Rie­ta­vo ir Lais­vės gat­vių san­kry­žo­je, ša­lia vaikš­čio­ja su­tri­kęs vai­ruo­to­jas.

Ši žie­di­nė san­kry­ža dar ne­baig­ta, ta­čiau nuo rug­sė­jo mė­ne­sio ga­li­ma ju­dė­ti vie­na kryp­ti­mi – Lais­vės gat­ve. Įva­žia­vi­mas į Rie­ta­vo gat­vę (link mies­to cen­tro) vis dar drau­džia­mas. Taip pat prieš san­kry­žą da­bar su­sta­ty­ti ir sun­kias­vo­rių eis­mą drau­džian­tys ke­lio žen­klai (nuo 8 to­nų).

Ko­dėl šio­je žie­di­nė­je san­kry­žo­je at­si­dū­rė di­džiu­lis vil­ki­kas, ne­ži­no­ma. Ga­li bū­ti, jog ve­žė pre­kes į sta­ty­bi­nių me­džia­gų par­duo­tu­vę „Ro­ner“, esan­čią Rie­ta­vo gat­vė­je. Ar­ba tie­siog pa­si­kly­do. Pra­ne­ši­mo apie tai po­li­ci­ja ne­ga­vo – Re­a­ga­vi­mo sky­riaus vir­ši­nin­kė In­gri­da Juš­kai­tė sa­kė, jog pa­rei­gū­nams iš­kvie­ti­mo į nu­ro­dy­tą vie­tą ne­bu­vo. Pri­dū­rė, jog ap­tar­nau­jan­tis trans­por­tas pre­kes ga­li vež­ti iki par­duo­tu­vės ne­pai­sy­da­mas žen­klo. Ki­tu at­ve­ju, jei tai bu­vo koks pa­si­kly­dė­lis, jis tu­rė­tų bū­ti bau­džia­mas ad­mi­nist­ra­ci­ne tvar­ka. Ka­dan­gi pa­vie­šin­to­je nuo­trau­ko­je ne­si­ma­to vals­ty­bi­nių nu­me­rių, nė­ra kaip pa­tiks­lin­ti in­for­ma­ci­jos.

Kiek pa­ma­nev­ra­vęs, vil­ki­ko vai­ruo­to­jas ne­tru­kus iš­trū­ko iš žie­di­nės san­kry­žos. Pa­na­šu, kad nie­ko ne­ap­ga­di­no. Plun­giš­kiai juo­ka­vo, jog to­kio ma­žu­mo žie­di­nė san­kry­ža da­ro­ma, ko ge­ro, dvi­ra­ti­nin­kams ir svars­tė, kad „fū­roms“ per žie­dą įma­no­ma iš­suk­ti tik va­žiuo­jant prieš eis­mą.