Žmonės paruošė peticiją ir renka parašus, kad būtų uždarytas šitas viadukas. Negi neįmanoma daugiau nei per dvi savaites sutvarkyti lifto? Kadangi sienos su kiaurais tarpais, tai lipant košia vėjai, lyja, o žiemą dar ir pusto. Nesuprantama, kam buvo reikalingas tas viadukas?

Dar įdomesni dalykai vyksta Mažeikiuose, Pavenčiuose, kur pastatyta apžvalgos aikštelė. Kokia apžvalgos aikštelė, liežuvis neapsiverčia tarti tokį pavadinimą – vaizdas į niekur, iškirsta pora krūmų ir jau gerėkis, žmogau. Ant lygaus paviršiaus uždėjo keletą lentų, tvorą, pastatė suoliuką ir še jums apžvalgos aikštelė. Turbūt Mažeikių valdžia nėra buvusi apžvalgų aikštelėse.

Komentuoja Mažeikių rajono savivaldybės administracijos Vietinio ūkio bei Strateginio vystymo ir investicijų skyrių specialistai

Nuo spalio 4 d. viaduko per geležinkelį liftas, skirtas neįgaliesiems ir pėstiesiems su vaikiškais vežimėliais, veikia. Lifto gedimo šalinimo darbai užtruko dėl lifto detalių užsakymo ir parsiuntimo iš gamintojo Ispanijoje.

Apžvalgos aikštelė yra įrengiama įgyvendinant projektą „Ventos upės slėnio sutvarkymas, įrengiant rekreacinę ir aktyvaus poilsio zoną“. Apžvalgos aikštelės įrengimo vietą parinko profesionalūs projektuotojai, įvertinę projektuojamą teritoriją. Aikštelės gali būti įrengiamos įvairiai, taip pat ir lygiame paviršiuje (tai nebūtinai turi būti bokštas).

Rangos darbai tebevykdomi, todėl aplinka aplink apžvalgos aikštelę bus sutvarkyta tolesnėje eigoje.