„2021-aisiais vykdėme aktyvią plėtrą visoje šalyje – atidarėme net 5 naujas degalines. Ir toliau stebime sparčiai augantį poreikį saugiau ir patogiau įsigyti degalų, naudojantis savitarna, todėl džiaugiamės, galėdami pasiūlyti šią galimybę vis didesniam klientų ratui“, – sako M. Lindkvist.

Anot Tauragės rajono mero Dovydo Kaminsko, tokios investicijos smarkiai prisideda prie regiono konkurencingumo.

„Tauragėje kuriantis naujiems verslams, gyventojai ir miesto svečiai gauna daugiau aukšto lygio paslaugų, o dėl atsirandančios konkurencijos gali tikėtis ir palankesnių kainų. Tokios investicijos ilguoju laikotarpiu regioną daro patrauklesnį ne tik gyventojams, bet ir kitiems investuotojams“, – sako jis.

„Neste“ ne vienerius metus iš eilės patenka į tvariausių pasaulio įmonių ketvertuką, o pernai vartotojų buvo pripažinta tvariausiu prekės ženklu degalų kategorijoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)