Po generalinės rekonstrukcijos darbą pradėjusios „Circle K“ Tauragės degalinės, kuri anksčiau veikė su „Bratoil“ prekės ženklu, parduotuvės plotas viršija 180 kvadratinių metrų ir pagal šį rodiklį atitinka didžiausią išplėstinį Plus“ formatą, joje įdarbinti 8 darbuotojai. „Circle K“ tinklui Tauragėje iš viso priklauso dvi degalinės, iš kurių viena yra automatinė, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Koronaviruso pandemijai šį pavasarį kiek pristabdžius darbus, toliau sėkmingai tęsiame investicijų planus. Plėtra Tauragėje buvo mūsų strateginis žingsnis, siekiant stiprinti pozicijas Vakarų Lietuvoje. Atnaujindami degalinę ne tik pakeitėme jos infrastruktūrą, bet ir diegiame naujo kokybinio lygio aptarnavimo standartą. Naujasis „Circle K“ degalinių formatas leis užtikrinti didesnį prekių asortimentą ir maksimalų paslaugų spektrą. Taip pat suteiks klientams daugiau fizinės erdvės, kurios poreikis neatsiejamas nuo pandemijos“, – sako „Circle K Lietuva“ vadovas Skirmantas Mačiukas.

Pasak jo, Tauragėje vyksta sporto bei automobilių sporto, muzikos bei kiti renginiai, miestas pritraukia investicijų, yra įdomus turistams, tad neabejojama, kad nauja degalinė sklandžiai įsilies į miesto gyvenimą.

„Norime būti arti savo klientų ne tik didžiuosiuose miestuose, bet ir regionuose. Į Tauragę ateiname su viso aptarnavimo degaline, kurią iš esmės visą perstatėme. Įrengta ne tik nauja parduotuvė, bet ir rekonstruota visa degalų zona – nuo stoginės ir patogiau išdėstytų degalų pompų iki atnaujintų požeminių degalų rezervuarų. Čia vienu metu galės būti priparkuota 12 automobilių, o degalinės viduje sėdimos vietos įrengtos 15-ai norinčių saugiai pailsėti klientų. Tuo tarpu skubantys gali atsiskaityti savitarnos mokėjimo terminaluose lauke Tiesa, naujos automobilių plovyklos dar teks palūkėti iki rudens“, – teigia S. Mačiukas.

Naujoje automobilių plovykloje bus įrengta itin kokybiška įranga su minkštais šepečiais, saugančiais automobilius, bus teikiamos poliravimo, vaškavimo, sezoninio plovimo paslaugas, o klientai realiu laiku galės stebėti plovyklos užimtumą ir taip išvengti eilių.

Naujoje degalinėje maisto asortimentas išplėstas iki ryte vietoje verdamų sveikų košių, sulčių kokteilių, pietums skirto karšto maisto pasiūlymų ir praplėsto šviežio maisto pasirinkimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)