„Mūsų klientai turi skirtingus įpročius, visgi vienų žmonių pasirinkimai neturėtų kenkti kitiems. Todėl ir skelbiame peronus nerūkymo zona, o rūkantiems įkuriame atskiras erdves. Su komanda jaučiame atsakomybę už savo klientų sveikatą – nenorime, kad jie, laukdami traukinio, kvėpuotų cigarečių dūmais“, – pasakoja „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Pasak L. Baužio, projektas pasiteisino Vilniaus geležinkelio stotyje – keleiviai jį įvertino teigiamai. Tad nuspręsta idėją įgyvendinti ir kitose didžiosiose stotyse – Klaipėdos, Kauno ir Šiaulių. Su laiku ši praktika turėtų tapti įprasta visose keleivinėse geležinkelio stotyse.

Nerūkymo zona Šiaulių geležinkelio stoties peronuose taikoma tiek įprastoms, tiek elektroninėms cigaretėms. Rūkantiems skirta erdvė įrengta prie automobilių stovėjimo aikštelės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)