Radviliškiečių itin laukta naujoji „Lidl“ parduotuvė pirkėjų lauks kiekvieną dieną ir dirbs įprastu darbo laiku – nuo 8 iki 22 valandos. Parduotuvė bus atidaryta prie vienos judriausių sankryžų mieste, kuri ribojasi su Šiaulių plentu. Pasirinkta parduotuvės lokacija leis tiek Radviliškio miesto, tiek ir apylinkių miestelių gyventojams pasiekti „Lidl“ itin patogiai, rašoma pranešime spaudai.

Standartinio dydžio „Lidl“ parduotuvė buvo integruota į jau esamą pastatą. Šį pastatą bendrovė įsigijo iš prieš tai toje vietoje veikusio kito prekybos centro. Prieš penkiolika metų statytam pastatui buvo atliktas kapitalinis remontas, pritaikius šiuolaikinius technologinius sprendimus. Pats parduotuvės fasadas buvo atnaujintas naudojant HPL plokštes. Formuojant papildomą karkasą, plokštės buvo klijuojamos naudojant paslėpto tvirtinimo sistemą, kuri leidžia išorės fasade nepalikti jokių tvirtinimo elementų.

Atidarymo dieną – papildomas dėmesys saugumui

Atižvelgiant į situaciją šalyje, atidarymo dieną „Lidl“ imsis papildomų saugumo priemonių, kurios leistų užtikrinti saugų gyventojų apsipirkimą.

„Parduotuvės atidarymas Radviliškyje išties itin laukiamas. Jau kurį lauką sulaukiame klausimų, kada gi pagaliau parduotuvė atvers duris. Atsižvelgami į situaciją, dedame visas pastangas, padėsiančias užtikrinti saugumą. Atidarymo dieną pradėsime šventiškai, tačiau atsisakėme tradicinės atidarymo ceremonijos. Papildomai reguliuosime pirkėjų srautus, dezinfekuosime vežimėlius ir informuosime apie saugumo reikalavimų laikymąsi. Šiuo metu pirkėjų ir darbuotojų saugumas yra svarbiausia“, – teigė „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

Trisdešimt naujų darbo vietų mieste

Vienus aukščiausių vidutinių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje mokantis „Lidl“, Radviliškyje sukurs beveik trisdešimt naujų darbo vietų.

Rekvizitai.lt duomenimis, vidutinis visų „Lidl“ darbuotojų atlyginimas šių metų rugsėjį siekė 1568,07 eurų neatskaičius mokesčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)