Tai – Radviliškio viešosios bibliotekos projekto „Kūrybiškumo skatinimas skaitymu“, dalinai finansuojamo Lietuvos kultūros tarybos, viena iš veiklų. Namelį pagamino ir pastatė rėmėjai – Šeduvos miesto seniūnija, rašoma bibliotekos pranešime.

Pirmąsias knygas įdėjo Radviliškio rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Justinas Pranys, Šeduvos miesto seniūnė Edita Mančiauskė ir Radviliškio viešosios bibliotekos direktorė Violeta Šukaitienė.

Šio namelio duris gali praverti kiekvienas, norintis skaityti ar savo knygomis pasidalyti su kitais. Vieta – miesto parkas – pasirinkta neatsitiktinai: čia visuomet yra žmonių, šalia – treniruokliai, vaikų žaidimų aikštelė. Tai stiprina viltį, kad „Knygų namelis“ niekada nestokos besidominčiųjų knyga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)