Šiaulių r. sav., Dainų k., Vilties g. 1, atidaroma „Norfa“ yra šeštoji Šiauliuose. Parduotuvėje veiks 5 savitarnos ir 4 įprastinės kasos. Prekybos centro bendras plotas 3,6 tūkst., o prekybos salės – apie 2,9 tūkst. kv. metrų. Šalia įrengta stovėjimo aikštelė, talpinanti 110 automobilių. XXL formato „Norfoje“ dirbs 35 darbuotojai. Į jos statybas ir įrangą investuota maždaug 2,5 mln. eurų. Naujame prekybos centre taip pat veiks „N“ vaistinė, drabužių, gėlių, gyvūnų maisto ir priežiūros reikmenų parduotuvės, rašoma pranešime spaudai.

Vilniaus r. sav., Zujūnų sen., Buivydiškių k., Sodų kalno g. 28, atidaroma „Norfa“ yra 20-oji Vilniuje ir Vilniaus rajone. Parduotuvėje veiks 4 savitarnos ir 2 įprastinės kasos. Prekybos centro bendras plotas 1,2 tūkst., o prekybos salės – apie 800 kv. metrų. Šalia įrengta stovėjimo aikštelė, talpinanti 30 automobilių. XL formato „Norfoje“ dirbs 20 darbuotojų. Į jos statybas ir įrangą investuota maždaug 1,5 mln. eurų. Naujame prekybos centre taip pat veiks „N“ vaistinė.

Šiuo metu šalyje veikia 147 „Norfa“ parduotuvės. 2020 m. bendrovė planuoja atidaryti 10 naujų ir atnaujintų prekybos centrų, į kuriuos ketina investuoti apie 15 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)