Daugiau prekių atsiėmimo punktų, kaip sąlygą, palengvinančią apsipirkimą internetu, nurodė ir pirkėjai, dalyvavę balandžio pabaigoje „Rimi“ užsakymu vykdytoje apklausoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Kartu su šalyje paskelbtu karantinu atidarę e. parduotuvę, stebime kintančius pirkėjų įpročius. Kas ketvirtas šalies gyventojas teigia, kad karantino metu dažniau perka internetu, o net du iš trijų taip darančių – kad taip elgsis ir ateityje. Tai patvirtina, kad mūsų sprendimas atidaryti e. parduotuvę anksčiau nei planavome ir suteikti galimybę pirma vilniečiams, po to – kauniečiams, saugiai apsipirkti internetu buvo teisingas bei drąsina sparčiau vykdyti plėtros planus“, – sako „Rimi Lietuva“ e. komercijos formato direktorius Vaidas Lukoševičius.

Pasak jo, pagrindinis prekių atsiėmimo punktų privalumas tas, jog atsiimti pirkinius galima patogiu metu, pakeliui tarp reikalų, pavyzdžiui, vykstant iš darbo į namus ar grįžtant po savaitgalio išvykos.

„Šiuo metu, kai apsilankymams parduotuvėse taikomi tam tikri ribojimai, lankantis jose norisi užtrukti kuo trumpiau. Užsisakius prekes e. parduotuvėje ir pasirinkus atsiėmimą vienoje iš tam skirtų vietų prekybos centruose, apsilankymas juose užtrunka vos kelias minutes“, – sako V. Lukoševičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)