Kaip rašoma pranešime spaudai, miesto gyventojai ir svečiai parodoje galės pamatyti per 40 skirtingų gyvūnų rūšių: ryškiaspalvių papūgų, leopardinių gekonų, iguanų, degu, stepinių vėžlių, šinšilų ir gausybė kitų Lietuvos klimato zonai nebūdingų gyvūnų. Pavyzdžiui, ar žinojote, kad leopardiniai gekonai – ilgaamžiai, įspūdingos išvaizdos driežiukai, vieni dažniausiai laikomų egzotinių gyvūnų namuose, kilę iš Pakistano ir Afganistano? O štai įnoringosios iguanos – vis dažniau atsirandančios namuose ir pavadinamos miniatūriniais drakonais yra neįtikėtinai patrauklios bei draugiškos? Arba, kad papūgas, kurių pasaulyje yra apie 350 rūšių, dar prieš 3 tūkst. metų prisijaukino egiptiečiai?

Paroda „Egzotinis gyvūnų pasaulis“ 11-20 val. lankytojų laukia antrame Šiaulių „Akropolio“ aukšte, šalia „Can Can Pizza“. Rytoj, šeštadienį, t. y. vasario 22 d., parodos lankytojai nuo 13 iki 16 val. turės galimybę nusifotografuoti su gyvūnais bei gauti momentinę nuotrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)