Šiaulių turizmo informacijos centro inicijuojama akcija kviečia visus susirinkti Talkšos ežero pakrantėje bendrai nuotraukai. „Kuo mūsų daugiau, tuo įspūdingesnis kadras!“ – teigia turizmo informacijos centro atstovai.

Nors tikroji Geležinės lapės „atsikraustymo“ į Takšos ežero pakrantę yra gruodžio 23, turizmo atstovai bendrai nuotraukai ir susibūrimui prie Geležinės lapės kviečia gruodžio 14 d., šeštadienį, 12 val.

Jei turite lapės kostiumą, jei mokate pasidaryti lapės makiažą, o gal norite pravėdinti kailinius – pasipuoškite ir ateikite. O gal dar ir senelio lapinė kepurė dulka „ant aukšto“?

Po fotosesijos visi kviečiami sudalyvauti orientavimosi žaidime #ašesulapė (nuo 14 val.), kuris yra rengiamas su Šiaulių skautais. Geriausiai pasirodžiusių komandų lauks prizai.

Daugiau informacijos – socialiniuose tinkluose ir tinklalapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)