Renginys prasidėjo susitikimu su dokumentinio repo filmo „Tarp žemės ir dangaus“ autoriumi bei režisieriumi Eriku Toruntajevu, kuris papasakojo apie šio filmo sukūrimą, ir paties filmo peržiūra. Filmas supažindino žiūrovus lietuvišku repu, jo pradžia Lietuvoje ir šiandienos situacija, jame pasirodė žymiausi lietuvių kilmės repo atlikėjai, rašoma pranešime spaudai.

Išskirtiniu šokio pasirodymu nustebino Butō šokio teatras „Okarukas“. Įtaigus performansas, kurį atliko lietuvių kilmės šokėja Sakurako bei prancūzas muzikantas Phil Von, prie Rėkyvos ežero sukūrė mistišką atmosferą ir užgniaužė kvapą visiems renginio dalyviams.

Renginių ciklą uždarė repo grupė „Despotin Fam“, kuri susirinkusiuosius pašokdino laiko patikrintais hitais bei savo paskutinio albumo kūriniais.

Renginių ciklas „Ir ežeras turi ausis“, prasidėjęs pirmąją rugpjūčio dieną, vyko keturis mėnesio ketvirtadienius ir šiauliečius subūrė susipažinti su įvairiomis eksperimentinio meno formomis, pasimėgauti poezija, muzika, teatru ir kitais menais po atviru Rėkyvos dangumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją