Klientų patogumui įrengtos modernios kasos, erdvi prekybos salė, o įvažiavimai pritaikyti neįgaliesiems. Taip pat išplatintas ir išasfaltuotas įvažiavimas į parduotuvės kiemą, įrengtos papildomos automobilių stovėjimo vietos ir taromatas. Į parduotuvės atnaujinimą prekybos tinklas „Maxima“ investavo 800 tūkst. eurų ir sukūrė 25 darbo vietas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Šiais metais daug dėmesio skyrėme ne tik naujų parduotuvių atidarymui, bet ir jau veikiančių atnaujinimui. Tilžės gatvėje įsikūrusi „Maxima“ – mėgstama vietos gyventojų, tad atnaujinant parduotuvę orientavomės į kokybę, patogumą ir asortimento pritaikymą šiauliečių poreikiams. Pirkėjai čia ras gausų šviežio maisto ir šaldytų produktų asortimentą, kurio didžiąją dalį tradiciškai sudarys lietuvių gamintojų produkcija“, – sako „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

„X“ formato parduotuvėje lankytojų patogumui įrengti nauji sveriamų kulinarijos, konditerijos, šviežios mėsos bei mėsos gaminių skyriai. Taip pat papildytas šviežių bandelių, daržovių ir vaisių asortimentas.

Šioje „Maximos“ parduotuvėje ne tik praplėstas šviežių maisto prekių asortimentas, bet ir atnaujinta prekybinė įranga – priesieniai, vitrinos, šaldikliai, stelažai, sienos bei grindys. Prekybos tinklo lankytojų patogumui parduotuvėje įrengtos 3 paprastos ir 2 savitarnos kasos.

Atnaujintos parduotuvės prekybinis plotas yra beveik 520 kv. m, o bendras plotas – 715,72 kv. metrų. Šiai dienai Šiauliuose veikia 8 lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)