Bendrovės „Skuba RE“ statybų skyriaus vadovo Kęstučio Kavaliūno teigimu Panevėžio Ramygalos gatvėje statomas statinys bus susijęs su paslaugų teikimu.

„Tai bus paslaugų paskirties pastatas. Pastate bus parduotuvė, sunkvežimių servisas, plovykla, įrengti bandymų stendai ruošiant sunkvežimius techniniai apžiūrai. Panevėžyje jau yra J. Janonio gatvėje „Skuba Panevėžys“ centras, bet naujasis statinys bus platesnių apimčių – daugiafunkcis centras.

Be to, ką išvardijau, dar bus servisas, autodetalių sandėlis ir parduotuvė. Tokie panašūs centrai yra Kaune, Vilniuje, bet pats moderniausias bus Panevėžyje“, – pasakojo K. Kavaliūnas.

Skelbiama, kad dėl naujojo centro statybos darbų sutartis sudaryta su Kupiškio bendrove „Dailista“.

„Pasamdytas generalinis rangovas „Dailista“ iš Kupiškio. Bendrovė netoli Panevėžio ir labai patogu jiems darbuotis. Kiek kainuos statybos, kol kas pasakyti negaliu – komercinė paslaptis. Statybos apimtys nemažos ir kainuos ne vieną ir ne du milijonus eurų.

Kadangi statybos suplanuotos ne vienu etapu, pirmas etapas bus mažesnių apimčių, planuojama sukurti iki 30 naujų darbo vietų. Pabaigus statybas, darbuotis naujajame paslaugų centre galės per 50 darbuotojų“, – teigė K. Kavaliūnas.

Planuojama, kad statybos darbai galėtų būti užbaigti 2024 m., tad ir naujasis centras duris atvertų jau kitais metais.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją