Skelbiama, kad didžiausi remonto darbai rajone šią vasarą numatomi Velžio ir Raguvos gimnazijose.

„Mūsų šią vasarą laukia dideli darbai. Iš Panevėžio rajono savivaldybės esame gavę 120 tūkst. paramos įvairiems darbams. Turėsime ir smulkių darbų, pavyzdžiui, remontuosime sporto salės dušus, taip pat salės stogą ir lauko laiptus įėjimui į šią salę. Perdažysime ir šiek tiek remontuosime septynis kabinetus. Tačiau didžiausi darbai numatomi technologijų kabinete, kuriam skirta net 32 tūkst. eurų. Čia bus keičiama viskas iš pagrindų: nuo inventoriaus iki dulkių surinkimo technikos ir t. t. Tai bus didelis projektas. Na, ir taip pat bus atliekami darbai lauko aikštyne, nes danga paskutinį kartą keista jau daugiau nei prieš 10 metų, todėl išties yra susidėvėjusi“, – pasakojo Velžio gimnazijos direktorius Rimtas Baltušis.

Velžio gimnazijos remontui Panevėžio rajono savivaldybė skyrė 120 tūkst. eurų.

Tuo metu Raguvos gimnazijos vadovė Inesa Vietienė džiaugiasi, kad už beveik 30 tūkst. eurų iki naujų mokslo metų pradžios turės galimybę pakeisti dirbtuves seną stogą, langus ir duris. Planuojama įrengti sanitarinį mazgą.

„(...) Raguvos gimnazijai savivaldybė skyrė 120 tūkst. eurų. Jau dabar vyksta remonto darbai Miežiškių skyriuje, kur atliekami vidaus remonto darbai ikimokyklinio ugdymo skyriuje. Miežiškiuose irgi įrenginėjamas sanitarinis mazgas. Šiems darbams atlikti skirta beveik 30 tūkst. eurų“, – kalbėjo I. Vietienė.

Taip pat skirta lėšų Paįstrio Juozo Zikaro ir Smilgių gimanzijoms.

Informuojama, kad Paįstrio J. Zikaro gimnazijoje bus atnaujintas sporto aikštynas, futbolo, krepšinio, tinklinio, lauko teniso aikštės. Taip pat bus atliekamas panduso neįgaliesiems ir laiptų remontas ikimokyklinio bei priešmokyklinio ugdymo grupėje.

Tuo metų Smilgių gimnazijoje ketinama apšiltinti dalį stogo, įsigyti naujus baldus dviem klasėms. Taip pat bus įrenginėjamos klasės specialių poreikių mokiniams.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją