Šiemet panevėžiečiai pagaliau pajuto kalėdinę nuotaiką. Ir suaugę, ir vaikai būriuojasi prie miesto Kalėdų eglės, o vakare keliaus su artimaisiais valgyti Kūčių vakarienės. Štai panevėžietė Ieva pasakojo, kad į gimtąjį miestą ji grįžo tik prieš kelias dienas, todėl eglę mato pirmą kartą. Ji jai paliko gerą įspūdį.

„Eglė man labai graži, mačiau Vilniaus kalėdinę eglutę, bet Panevėžio man gal net gražesnė“, – sako Ieva.

Eglę fotografavusi Rūta sakė, kad miesto eglė jai atrodo jauki ir traukianti dėmesį.

„Šiemet eglutė labai jauki, atėjome čia su vaikais, norėjome prieš Kūčias dar pasigrožėti, paskui važiuosime pas senelius valgyti Kūčių vakarienės. O eglė tikrai jauki, traukia dėmesį, nes keičiasi jos spalvos. Šiemet Panevėžys pasistengė“, – mano Rūta.

Panevėžio Kalėdų eglė

„Delfi“ primena, kad šiemet 18 metrų Panevėžio eglė buvo įžiebta lapkričio 26 dieną, o įžiebimo diena ir laikas iš anksto nebuvo skelbiami, siekiant išvengti didelio žmonių susibūrimo dėl pandeminės situacijos.

„Rūpinamės panevėžiečių sveikata, tad dėl šalyje susiklosčiusios nepalankios epidemiologinės situacijos, vengdami papildomų rizikų neorganizavome šventinio koncerto ir kitų renginių. Šiemet eglutė įsižiebė be didelio šurmulio, bet tikime, kad papuoštas miestas dovanos visiems šventinę nuotaiką. Linkiu malonaus švenčių laukimo“, – sakė Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją