„Tikimės, kad naujas modernus banko padalinys pradžiugins mūsų klientus, kurie čia ras jaukią klientų aptarnavimo erdvę, visą parą prieinamą savitarnos zoną, kurioje įrengti 3 universalūs bankomatai ir interneto banko terminalas. Taip pat džiaugiamės, kad naujajame padalinyje galės dirbti didesnės darbuotojų komandos. Tai prisidės prie sklandesnės veiklos ir tuo pačiu didesnės vertės mūsų klientams“, – sako „Swedbank“ klientų aptarnavimo tarnybos vadovė Jūratė Gumuliauskienė.

Naujose „Swedbank“ patalpose Ukmergės gatvėje iš viso dirbs 8 komandų darbuotojai. Čia veiks ne tik Panevėžio klientų aptarnavimo centras, bet ir Konsultacijų centras, Rytų Lietuvos Verslo bankininkystės centras, Privačių klientų finansų centras ir kiti skyriai, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Pasak J. Gumuliauskienės, naujasis Panevėžio padalinys įrengtas vadovaujantis nauja „Swedbank“ padalinių koncepcija. Interjere panaudoti skandinaviško stiliaus baldai, vyrauja medžio faktūros akcentai, neutralūs atspalviai.

Klientų aptarnavimo centre įrengtos darbo vietos darbui su grynųjų pinigų operacijomis ir be jų, klientų pasitikimo erdvė, internetinės bankininkystės savitarnos erdvė, klientų konsultantų kabinetai, skirtingų dydžių susitikimų salės.

Darbuotojai gali pasinaudoti virtuvėlėmis, poilsio erdve. Pasibaigus karantino apribojimams, jiems taip pat bus sudarytos sąlygos atsivesti savo vaikus, kurie laiką galės leisti popamokinėje erdvėje su stalo futbolu, švediška sienele pasimankštinimui, žaidimų kompiuteriu.

Atkreipiamas dėmesys, kad kol šalyje taikomi karantino apribojimai, „Swedbank“ padaliniuose aptarnaujami tik iš anksto užsiregistravę klientai, tą galima padaryti interneto banke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)