Tai jau 90-oji tinklo degalinė Lietuvoje ir 4-oji Panevėžyje. Be to, tai yra antroji šalyje „Circle K“ degalinė, kurioje įrengta ypač galinga elektromobilių įkrovos stotelė „Ionity“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Panevėžio aplinkkelis mums buvo svarbi strateginė vieta tinklo plėtrai. „Via Baltica“, kaip intensyvus tarptautinis transporto koridorius, yra nuolat apkrautas vietinio bei tranzitu vykstančio transporto. Savo ruožtu mes siekiame prisidėti prie patogios paslaugų ir prekybos infrastruktūros sukūrimo ir taip skatinti savo kelionėms aktyviau naudotis miestą juosiančiu Panevėžio aplinkkeliu. Be to, čia užtikriname galimybę į ilgesnes keliones išsiruošusiems elektromobilių vairuotojams operatyviai įsikrauti automobilio bateriją ir judėti toliau“, – sako „Circle K Lietuva“ vadovas Skirmantas Mačiukas.

Atsižvelgiant į vietos specifiką, naujoji „Circle K“ Panevėžio degalinė Aplinkkelis 2 yra ypač erdvi ir užima bendrą beveik 16,8 tūkst. kvadratinių metrų plotą. Be 25 stovėjimo vietų lengviesiems automobiliams, joje vienu metu galės parkuotis ir keli vilkikai. Pastariesiems įrengtos ir 3 degalų kolonėlės.

„Šios degalinės išskirtinumas yra įrengta lauko poilsio zona ir net 30 sėdimų vietų degalinės viduje. Parduotuvės plotas siekia 234 kvadratinius metrus bei užtikrina didelį asortimentą: nuo plataus karšto maisto ir gėrimų meniu iki būtiniausių prekių automobiliams“, – teigia S. Mačiukas.

Naujoji „Circle K“ degalinė Panevėžyje savo dydžiu atitinka išplėstinį „Plus“ tinklo formatą.

Skubantiems ir savo laiką ypač branginantiems klientams sudarytos sąlygos į degalinės parduotuvę neužsukti – už degalus atsiskaityti lauke įrengtuose mokėjimo automatuose, čia pat susimokėti ir už kavą ar kitą karštąjį gėrimą, kurį beliktų tik įsipilti viduje.

Naujoje degalinėje dirba 9 darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)