Gatvių ir kelių, kuriais vyksta reguliarusis keleivinio transporto eismas, komisija, sudaryta Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu, rugpjūčio 13 d. vyko apžiūrėti gatvių trasas, siekdama nustatyti keleivinio transporto autobusų eismo galimybes ir autobusų stotelių įrengimo vietas.

Nuo rugpjūčio 24 d. keisis 4, 6, 6A ir 16 autobusų maršrutai.Autobusai 4-uoju maršrutu kursuos šiomis gatvėmis: J. Basanavičiaus g.–Smėlynės g.–Senamiesčio g., o grįš Senamiesčio g.–Marijonų g.–Stoties g.–Respublikos g.–P. Puzino g.–A. Smetonos g. (toliau maršruto trasa nesikeičia);Autobusai 6-uoju ir 6-uoju A maršrutais kursuos šiomis gatvėmis: J. Basanavičiaus g.–Smėlynės g.– Marijonų g.–Pušaloto g., o grįš Stoties g.–Respublikos g.–P. Puzino g.–A. Smetonos g. (toliau maršruto trasa nesikeičia)Autobusai 16-uoju maršrutu kursuos šiomis gatvėmis: Parko g.–Tulpių g.–Taikos al. Stoties g., o grįš Stoties g.–Taikos al.–Tulpių g.–Parko g.

P. Puzino gatvėje bus įrengta autobusų stotelė (pavadinimas J. Balčikonio gimnazija), o Tulpių g. ir Taikos al. bus įrengtos trys autobusų stotelė (pavadinimai: Tulpių g. ir 2 stotelės „Kalnapilis“).

Visi vyresni nei 6 metų amžiaus keleiviai viešajame transporte privalo dėvėti veido kaukes, respiratorius ar kitas apsaugančias priemones. Taip pat patariama nesėdėti veidu į veidą. Pastaroji rekomendacija negalioja sutuoktiniams, artimiems giminaičiams, įtėviams, įvaikiams, globėjams ir rūpintojams. Rekomenduojama naudoti dezinfekavimo priemones, kurios yra įrengtos viešajame transporte. Laikytis kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo. Laikytis saugaus atstumo, bent jau 1 metro.

Padidėjus keleivių srautams bilietų pardavimas viešajame transporte gali būti nutrauktas.