Nuo šiol ja džiaugtis Panevėžyje gali ne tik viešbučio „Romantic“ svečiai, bet ir miesto gyventojai.

„Šiame technologijų amžiuje žmonės nori ryškesnių potyrių. Dviratis jau kai kuriems jauniems žmonėms per lėta ir per daug fizinių pastangų kainuojanti transporto priemonė. Stengiamės būti vieni pirmųjų, supažindinančiu Panevėžio bendruomenę su naujovėmis. O dviratis jau šiandien tampa nebe tiek transporto priemone, kuria nuvažiuoji ir vieno taško į kitą, o savotiška meditacijos forma mūsų intensyviame gyvenime“, – apie elektrinių paspirtukų nuomos idėją kalba „Romantic“ generalinė direktorė Dalia Remeikaitė.

Šia galimybe kviečiami pasinaudoti visi Panevėžio gyventojai ir svečiai. „Romantic“ siūlo elektrinius paspirtukus išsinuomoti valandai, trims arba visai parai. Žmonės yra raginami ne tik pasivažinėti jaukiomis Panevėžio gatvelėmis, bet ir aplankyti miesto parką, nauju požiūriu pamatyti skulptūras ir tiesiog besimėgaujant šilta vasara, pasigrožėti mūsų miestu.

„Manau, kad elektriniai paspirtukai visų pirma yra priemonė, parodyti visuomenei, kad atsiranda alternatyvios transporto priemonės, tausojančios gamtą. Čia nėra viešbučio uždarbis…“, – teigė „Romantic“ generalinė direktor.

„Romantic“ komanda daug prisideda prie ekologiškumo idėjos platinimo mūsų regione. Tokiu pavyzdžiu ši viešbučio bendruomenė nori įkvėpti ir kiekvieną panevėžietį paskatinti bent valandai atsisakyti įprastos transporto priemonės.