Jaunimo ir šeimų jau pamėgtose, gamtos apsuptose „Ekrano“ mariose, jau galima išbandyti vandenlenčių trasą, paplaukioti irklentėmis ar maloniai leisti laiką, mėgaujantis dinamišku vaizdu ant vandens.

Liepos 7 dieną panevėžiečiai ir miesto svečiai kviečiami į didįjį vandens parko atidarymą, kur „Wake Panevėžys“ parko komanda pasirūpino pramogomis visiems.

Atidarymo metu sudėtingus ir kvapą gniaužiančius triukus atliks profesionalūs Funk Gang komandos vandenlentininkai iš Klaipėdos. Norintys galės nemokamai išbandyti vandenlenčių trasą ar paplaukioti irklentėmis. Laukia įvairūs žaidimai, nuostabūs prizai ir muzikinė dovana. Vakare pasirodymą surengs Lietuvos balso finalininkė Beatričė Jevdokimovaitė ir Lietuvos balso dalyvė Salomėja Vaisiūnaitė.

„Esame laimingi, kad pagaliau ir Panevėžio miestas turi vandenlenčių parką, kuris, kaip parodė kitų miestų pavyzdžiai, suburia jaunimą, šeimas aktyviam poilsiui. Mūsų tikslas – Panevėžyje propaguoti aktyvias pramogas šeimoms ir jaunimui, esame įsitikinę, kad „Wake Panevėžys“ parkas taps madingu jaunimo traukos centru, nes tokių vietų, kur galima išbandyti kokybiškas vandens pramogas, Panevėžyje tiesiog nebuvo“, – sako vandenlenčių parko atstovai.

„Net neabejojame, kad „Wake Panevėžys“ parkas bus poilsio zona numeris vienas Panevėžio regione. Jau dirba profesionaliai apmokyta komanda, kuri entuziastingai treniruojasi ir gerina savo įgūdžius. Tai ypatinga vieta, kur galite išbandyti įvairias vandens pramogas: vandenlentes, irklentes, elektrines irklentes ir reaktyvinę skraidlentę. Kviečiame ir ramų poilsį mėgstančius lankytojus – nuo didelės terasos stebėkite plaukikus, mėgaukitės kava, ledais ar lengvais užkandžiais“, – teigia vandenlenčių parko „Wake Panevėžys“ komanda.

Vandenlenčių parkas laukia visų kiekvieną dieną nuo 10 iki 21 val.