Pakalbinti prekybininkai teigė, jog mugėje lankėsi nemažai žmonių, tačiau ne visi galėjo džiaugtis savo parduodamų produktų paklausa. Vieni tvirtino, kad valymo priemonės, kepurės, nertos staltiesės ar natūrali kosmetika visada sulaukdavo mažiau dėmesio, nei maisto gaminiai ar augalai, kiti sakė, jog žmonės stebisi kainomis, todėl ilgai svarsto, ar įsigyti jų siūlomą prekę.

Iš tikrųjų, mugėje lankytojų daugiausia buvo galima pastebėti prie maisto gaminių prekystalių (pyragų, keptos duonos, sūrių, rūkytos mėsos) ir vazoninių gėlių. „Jau vakar čia buvau atėjusi, o šiandien vėl atėjau pirkti pyragų, vis norisi kažko skanaus, – juokavo viena pašnekovė". Žinoma, buvo ir tokių, kurie drąsiai išreiškė nepasitenkinimą kainomis, jog prekės brangios ir galima įsigyti pigiau.

Kadangi prasidėjo sodinimo metas, tai žmonių netrūko ir prie augalų. Visi nori papuošti namų balkonus kabančiomis vazoninėmis gėlėmis, pasisodinti šalia namų, sodų jau turimų ar naujų veislinių augalų. Taip pat tai puiki dovana artimiesiems.

Rokiškio Atvelykio mugėje lankytojai galėjo ne tik įsigyti prekių, bet ir pabendrauti, pasidalinti savo įžvalgomis, pastebėjimais. Visus džiugino puikus oras, draugiškai nusiteikę prekybininkai ir graži, sutvarkyta miesto aikštė.