Patogią infrastruktūrą ir renginiui įvykti būtinų paslaugų paketą siūlanti universali arena vis dažniau pritraukia ir mažesnių renginių organizatorių dėmesį – į kamerinę erdvę keliasi mažesni mieste vykstantys renginiai.

„Nors esame arena, patogumą ir kokybę galime pasiūlyti ne tik dideliems, bet ir mažiems renginiams. Esame universalūs bei lankstūs, todėl turime ką pasiūlyti kone kiekvienam renginio organizatoriui ar verslui. Mūsų erdves bei paslaugas teigiamai vertina ir lankytojai. Apie tai byloja įvairios apklausos, rodančios, kad „Cido“ arena yra vienas patraukliausių objektų mieste. Sieksime, kad mūsų arena taptų pagrindine ne tik didžiųjų, bet ir mažesnių renginių vieta. Ir viešų, ir privačių“, – planus atskleidžia Panevėžio „Cido“ arenos direktorius Tomas Inčikas.

„Cido“ arena

Be pagrindinės salės, kurioje įrengtas unikalus aukščiausius standartus atitinkantis dviračių trekas, arena turi ir kamerinę erdvę. Iki 1500 lankytojų talpinanti jauki kamerinė erdvė yra naujausia ir moderniausia tokia erdvė Panevėžyje bei pasižymi puikiomis akustinėmis savybėmis.

Pernai, 2018-aisiais metais, arenoje įvyko 97 renginiai, kai kurie jų vyko kamerinėje salėje, tai Lietuvos nacionalinio dramos teatro spektaklis „Išvarymas“ (du parodymai), tradicinis „Kapelmaušis“, įvairios privačios konferencijos. Keletą kartų šią erdvę jau įvertino ir muzikos grupė „Lemon Joy“.

Šiemet kamerinėje erdvėje planuojama surengti iki 10 renginių. Jau balandžio 10 d. čia vyks kandidatės į prezidentės postą Ingridos Šimonytės susitikimas su panevėžiečiais.

„Arenos užimtumas didelis – pernai arena buvo užimta net 326 dienas, tačiau nepaisant to tarnaujame miestui ir miestiečiams, jų poreikiams, tad visuomet stengiamės, kad arenoje tilptų visi renginiai. Džiugu, kad vis daugiau jų ryžtasi keltis į areną. Juk įspūdžiui sukurti ir geroms emocijoms užtikrinti svarbu ne tik renginio turinys, bet ir erdvė, aplinka, kurioje jis vyksta“, – pabrėžia T. Inčikas.

„Cido“ arenoje erdves galima transformuoti taip, kad jos talpintų nuo 300 iki 8000 žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)