Vietoje „Forum Cinemas“ į Panevėžį ateis Estijos bendrovės „Appolo Cinemas“ valdomo tinklo kino teatras.

Bendrovės „Gamafondas“, kurį valdo prekybos ir pramogų centrą „Babilonas“, vadovas Pavelas Janulevičius naujienų portalui JP patvirtino, kad panevėžiečiai turės kino teatrą „Babilone ir teigė, kad tai „Appolo Cinemas.

„Paskutinis „Forum Cinemas“ kino seansas balandžio 15 dieną. Po to šis operatorius išsikrausto ir ateina naujas. Tai tikrai bus „Appolo Cinemas“. Visas kino teatrų pasikeitimo procesas įvyks per šiuos metus. Senieji operatoriai išsikraustys su visa savo įranga, o naujiesiems teks susitvarkyti patalpas, pastatyti naują šiuolaikišką įrangą ir pradėti rodyti kino filmus. Panevėžiečiai jau vasaros viduryje galės matyti „Babilone“ kino filmus“, – trumpai pristatė naujieną P. Janulevičius.

„Forum Cinemas“ Panevėžyje

„Forum Cinemas“ generalinis direktorius Arūnas Baltrušaitis naujienų portalui JP patvirtino – balandžio 25 dieną tikrai išsikrausto iš Panevėžio.

„Apmaudu yra, bet taip jau gavosi. Tokia praktika, taip išsikraustyti su teismais, mano praktikoje per 25 metus, – pirmas atvejis. Tačiau, ką gali žinoti, galime ir sugrįžti į Panevėžį. Tik, žinoma, ne su tais pačiais derinsime sugrįžimo planus ir, jeigu grįšime, tai su trenksmais ir kitoje vietoje“, – optimistiškai kalbėjo A. Baltrušaitis.

Kino teatrų tinklo „Forum Cinemas“ valdytoja beveik 1,6 tūkst. kv. m ploto patalpas prekybos centre „Babilonas“ nuomojosi nuo 2007 metų. Tai mažiausias tinklo kino teatras, jame yra trys kino salės.

Restoranų ir kavinių, knygynų, kino teatrų tinklą valdanti Estijos bendrovė „Apollo Cinemas“ įrengti kino teatrą „Babilone“ turėtų įrengti iki vasaros pabaigos.

„Jau dabar galime patvirtinti, kad pirmasis „Apollo“ kino teatras įsikurs Panevėžyje. Džiaugiamės, kad jau visai netrukus galėsime pradžiuginti kino mėgėjus ne tik pažangiais techniniais sprendimais, bet ir išskirtinio „Apollo“ kino konceptu sukursime naują laisvalaikio praleidimo bei pramogų erdvų“, – naujienų portalui JP sakė „Apollo Group” vykdomasis direktorius Lietuvoje bei Latvijoje Tadas Račkauskas.