Žiūrovai galės išvysti beveik 200 kačių ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių šalių: Baltarusijos, Rusijos, Latvijos, Lenkijos. Turės progą pamatyti virš 20 veislių atstovus, tarp jų ne tik jau visiems gerai pažįstamų veislių, tokių kaip Britų trumpaplaukės ir ilgaplaukės, Meino meškėnai, Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai, Sfinksai, Rusų mėlynosios, Bengalai, Persai, Egzotai, Burmos, Abisinijos katės, Sibiro katės, bet ir kitas retas, dar mažai daugeliui pažįstamas veisles tokias kaip Elfai, Ragdolai, Birmos šventoji, Selkirk reksai, Somaliai, Bombėjai, Kartezianinės katės, Bobteilai, Orentalai ir kitos rytų katės.

Žiūrovai turės progą pabendrauti su patikusios veislės veisėju, sužinoti apie veislės ypatumus, charakterį ir priežiūrą. Tai puiki proga išsirinkti labiausiai asmens gyvenimo būdą ir grožio kriterijus atitinkančią veislę, o galbūt ir iškarto įsigyti naują šeimos narį.

Parodos metu vyks suaugusių ir jaunų kačių ringai, kastratų ringas, „Žiemos šou“ kuriame dalyvaus katės turinčios baltos spalvos, Šou „Raudonas žaisliukas“ kuriame dalyvaus katės su raudona spalva, vyks pasaulinio lygio kačių konkurso „World golden cat“ pusfinalis t.y. konkursas „Lietuvos auksinė katė“. Šiame konkurse gali dalyvauti tik Lietuvos veisėjai su savo katėmis iš kurių bus išrinktos 3 geriausios. Pirmos vietos laimėtojas gaus teisę vykti į finalinį „World golden cat“ konkursą, kuris vyks 2019 metais.

Abi dienas parodos pabaigą vainikuos Geriausių kačių rinkimai, kur tarptautinės kategorijos visų veislių teisėjai iš Belgijos, Ukrainos, Rusijos ir Lietuvos rinks gražiausias, labiausiai veislės standartą atitinkančias šios parodos kates.

Kviečiame atvykti į „Babiloną“ su visa šeima ir gerai praleisti savaitgalį besigrožint nuostabiomis katėmis, o galbūt netgi grįžti į namus su nauju šeimos nariu ar bent jau nauja svajone.

Paroda žiūrovams – nemokama.