Atnaujintoje parduotuvėje Palangoje pirkėjų patogumui įrengti dideli šviežių vaisių ir daržovių, pieno, sveriamos mėsos, žuvies, kulinarijos ir konditerijos skyriai, įrengta rūkyklėlė. Patogumą vertinantys pirkėjai čia ras platų karštų kulinarijos gaminių pasirinkimą. Vertinantiesiems šviežumą siūloma net tris kartus per dieną kepamos duonos ir bandelių, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Patogesniam, greitesniam ir saugesniam apsipirkimui atnaujintoje parduotuvėje įrengtos 6 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti kaip įmanoma labiau sumažinant žmogiškąjį kontaktą. Taip pat čia veikia 3 paprastos ir informacijos kasa. Parduotuvėje dirbs 26 darbuotojai. Lankytojams ji bus atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Siekiant apsipirkti kaip įmanoma saugiau, rekomenduojama apsipirkimą planuoti, kai prekybos vietose yra mažiausi žmonių srautai: ryte 8–10 val. ir vakare nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Sekmadieniais žmonių prekybos tinklo parduotuvėse mažiau visą darbo laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)