„Vietos bendruomenei ir atvykusiems kurorto svečiams norime pasiūlyti tokius interaktyvius dalykus, kurie ne įpareigotų, o nustebintų ir pradžiugintų. Ar keliaudami pėsčiomis ar su dviračiu kiekvienas įvairiose kurorto vietose galės atrasti spalvotą lentelę ir perskaityti ten užrašytą tekstą. Tikimės, kad tai dovanos netikėtumo pojūtį ir nuteiks pozityviai. Ne veltui šią interaktyvią instaliaciją minčių takais pavadinome „Atrask Palangą pozityviai“, – sako Palangos kultūros ir jaunimo centro direktorė Vita Petrauskienė.

Jau nuo liepos 4 d. Palangoje ir Šventojoje atsiras 60 mėlynos, geltonos ir žalios spalvos lentelių, kurios išskirs tris pagrindines lokacijų vietas: miestą, paplūdimį ir mišką.

Liepos 6 d. 21 val. visus kviečia ant Birutės kalno, į Grafų Tiškevičių alėją, Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčią, Šventosios g. 1, Šventojoje giedoti Tautišką giesmę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)