„Mums tai – nauja veikla, bendrovė anksčiau teikė apgyvendinimo ir maitinimo paslaugas. Dabar visa mūsų investicija – čia, Palangos baseine,“ – „Palangos tiltui“ sakė PBSK direktorė Kristina Kvietkuvienė.

Anot jos, investicija yra 80 tūkstančių eurų.

„Mūsų visa sporto įranga yra nauja, geriausių tiekėjų. Planuojame į ją investuoti dar 40 tūkstančių,“ – sakė Kristina. „Tikime, kad investicija atsipirks – Palanga yra didžiausias šalies kurortas, kaip miestas Palanga propaguoja sveiką gyvenseną, palangiškiai rūpinasi savo sveikata ir mėgsta sportą,“ – sakė direktorė.

Investuotojo viltis stiprina ir tai, kad Palangoje iki šiol buvo tik du nedideli atletinės gimnastikos klubai.

„Be to, mes numatę savo klubo lankytojui pateikti tam tikrą paslaugos paketą. Bus galima ne tik apsilankyti pas mus, bet lankytojas galės už patrauklią kainą naudotis baseino paslaugomis. Tokią galimybę mums teikia mūsų susitarimai su „Palangos investicijų valdymu.“ Tačiau tokio paketo konkrečius pasiūlymus pateiksime artimoje ateityje,“ – sakė direktorė Kristina Kvietkuvienė.

Nuo šiol baseine kvies ne tik moderni atletinės gimnastikos salė, bet joje bus ir sienelė aerobikos užsiėmimams, tempimo pratimams.

Palangos sporto klubas dirbs baseino darbo valandomis. Baseine pirmadienis – sanitarinė diena, tačiau sporto klubas dirbs.

Jame sportuojančiais rūpinsis 4 asmeniniai treneriai.

Ateityje operatorius planuoja baseine atidaryti kavinukę, kuriame bus galima nusipirkti sulčių, užkandžių. Tam operatorius jau turi leidimą.

Šaltinis
Temos
http://www.palangostiltas.lt/
Palangostiltas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)