„Nuolat galvodami apie plėtrą Lietuvoje ir įvertinę, kad šiemet daugelis žmonių ketina atostogauti Lietuvoje, nusprendėme, kad Palanga, kaip kurortinis miestas, yra ypač tinkamas ir reikalingas sprendimas. Be to, didmiesčių gyventojai įprato gyventi patogiau, rečiau lankytis parduotuvėse ir užsisakyti reikiamas prekes tiesiai į namus, todėl „LastMile“ kviečia neišsižadėti savo įpročių ir keliauja kartu į Palangą“, – sako „LastMile“ vadovas Tadas Norušaitis.

Pastaraisiais mėnesiais išpopuliarėjusi maisto prekių pristatymo „iki namų durų“ paslauga išlieka aktuali net ir švelnėjant karantinui Lietuvoje, tačiau „LastMile“ siekia suteikti dar patogesnes apsipirkimo ir prekių pristatymo paslaugos patirtis žmonėms – panorus atsigaivinti ledais ar pasistiprinti kitais užkandžiais, norimas prekes pristatys net į Palangos paplūdimį, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Pristatyti užsisakytus pirkinius greičiau nei per valandą į namus – patogu. Tačiau esame bene pirmieji, siūlantys maisto prekių pristatymo paslaugą tiesiai į pajūrį. Viskas, ką reikės padaryti „LastMile“ programėlės naudotojui, tai išsirinkus norimas prekes pasirinkti savo buvimo vietą, į kurią norite gauti užsakymą ir laukti kurjerio atvykimo. Viliamės, kad su šia paslauga suteiksime dar daugiau patogumo žmonių atostogoms Palangoje“, – teigia T. Norušaitis.

Viena iš prekybos vietų, siūlanti apsipirkti tiesiai iš paplūdimio – prekybos tinklas „Iki“. Pasak Indrės Baltrušaitienės, „Iki“ komunikacijos vadovės, šis apsipirkimo būdas leis būti dar arčiau savo pirkėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)