Gruodžio 13-osios rytą Palangos miesto savivaldybėje meras Šarūnas Vaitkus kartu su K. Meide susitiks su Palangos gamintojais, kurių produkciją renkasi ir mėgsta didžiausio Lietuvos prekybos tinklo pirkėjai.

O jau nuo 12 valandos „Maxima XX“ parduotuvėje, kuri veikia adresu Klaipėdos pl. 42, prasidės išskirtinai tik Palangai skirtos „Ačiū“ turo akcijos pradžia. Čia palangiškiai taip pat bus kviečiami pasivaišinti didžiuliais šventiniais tortais. Jų „Maximos“ konditerijos meistrai iškeps net 300 kilogramų.

Nuo penktadienio vidurdienio ir visą savaitgalį šioje didžiausioje Palangos „Maximoje“ vyks prekyba akcinėmis prekėmis, kurių pavadinimai prasideda – „P“ – pirmąja miesto pavadinimo raide.

Palangiškiams skirtų pasiūlymų sąraše bus didieji greipfrutai „Pomelo“ – iškart 3 už 1 eurą, net 2 indeliai pomidorų padažo (2x500 g) už 1 eurą, skirtingų spalvų ir dydžių pirštinės po 1 eurą, medaus pyrago (350 g.) už 1 eurą, taip pat „Alitos“ nealkoholinis putojantis vynas po 2 eurus.

Išskirtiniais „Ačiū“ turo pasiūlymais bus galima pasinaudoti nuo penktadienio vidurdienio – 12 valandos – iki parduotuvės uždarymo sekmadienį, gruodžio 15-ją, arba iki tol, kol bus akcinių prekių. Stengiamasi, kad jų ištisą savaitgalį užtektų visiems norintiems, todėl kiekvienas pirkėjas, turintis „Ačiū“ kortelę, galės nusipirkti tik tam tikrą kiekį prekių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)