Kaip praneša Palangos savivaldybė, šiais metais kurorte laukiama apie 600 vaikų nuo 7 iki 12 metų. Jie atvyks iš 44 šalies savivaldybių.

Dalyvauti Palangos miesto savivaldybės rengiamoje socialinėje akcijoje pakviestos visos šalies savivaldybės, iš kiekvienos paprašyta atvykti su dešimties vaikų grupe ir su dviem lydinčiais asmenimis.

Svečiams kurortas žada apgyvendinimą, maitinimą bei visas pramogas.

Šeštadienio rytą vaikai rinksis prie Palangos kurhauzo, kur susipažins su animatoriais ir savanoriais, kartu darys rytinę mankštą, turės įveikti kliūčių ruožą „Linksmieji kalneliai“, žais žaidimus, spalvins svajonių pilis. Po to jie patrauks link jūros tilto, kur numatytos ir maudynės Baltijos jūroje, svajonių pilių statyba, gelbėtojų pamokos bei patarimai.

Po maudynių kultūrinėje pievoje „I love Palanga“ vyks piknikas.

Sekmadienį, prieš kelionę namo, mažieji kurorto svečiai šėls Palangos vasaros parke, lankys kurorto muziejus ir susipažins su Palanga.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)