Nuo 15 valandos vyks įvairūs minėjimui skirti renginiai, o pats miestas šiai progai jau papuoštas. Atėję pasidžiaugti staiga atšilusiu oru prie jūros gali grožėtis ant Palangos tilto plevėsuojančiomis Lietuvos bei Europos Sąjungos vėliavomis.

Europos dienos renginių Palangoje programa:

15.00 val. Sveikinimas palangiškiams ir kurorto svečiams – koncertas „Jaunieji Palangos talentai Europai“. (Jūratės ir Kastyčio skveras, Palanga)

16.00 val. Diskusija „ES: dabarties iššūkiai ir ateities akiračiai“. Diskusiją moderuoja dr. Jolita Viluckienė. Dalyvauja prof. dr. Liudas Mažylis ir rašytojas, publicistas Tomas Viluckas. (Palangos miesto savivaldybės viešoji biblioteka, Vytauto g. 61, Palanga)

18.00 val. Šv. Mišios už ES ir jos žmones ir Palangos orkestro šventinis koncertas. (Palangos Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų bažnyčia, Vytauto g. 51, Palanga).

Europos diena – kasmet švenčiama tarptautinė šventė, skirta paminėti Europos taiką ir vienybę. Europos Taryba šią dieną mini gegužės 5-ąją, o Europos Sąjunga – gegužės 9 d.

Kviečiame pamatyti, kaip Europos dienos proga pasipuošė Palanga:

Nuotraukos – www.f360.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)