Priminsime, jog Z. Kontrimienė gimusi ypatingu laiku – ji vos šešiomis dienomis jaunesnė už atkurtą Lietuvos valstybę. Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną kasmet minime Vasario 16-ąją, o Zofijos gimtadienis – vasario 22-ąją.

Jubiliatė šiuo metu yra pati vyriausia mūsų rajono gyventoja.

„Senjorų Eldorado“ direktorė Laimutė Giedraitienė apgailestavo, kad porą pastarųjų metų dėl siautusios pandemijos nebuvo galima minėti net ir tokius garbius jubiliejus, nes nebuvo galima rinktis draugėn. Šiemet situacija pasikeitė, tad tokį neeilinį gimtadienį švenčiančią jubiliatę jau galėjo pasveikinti ir kiti gyventojai, ir darbuotojai, ir atvykstantys svečiai.

Ilgaamžės gyvenime buvo visko: ir džiaugsmo, ir nesėkmių, ir liūdesio, tačiau viską ji išgyveno ramiai ir kantriai. Pasak „Senjorų Eldorado“ darbuotojų, Zofija išsiskiria tuo, kad visada yra geros nuotaikos, kukli ir supratinga, tokia ji buvo ir visą gyvenimą.

Jubiliatę sveikino savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis bei Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis, taip pat jos dukra Adelė. Visi linkėjo būti sveikai, džiaugtis kiekviena diena ir sulaukti dar ne vieno garbaus gimtadienio. Tądien specialiai šiai progai buvo aukojamos ir šventos Mišios.