„Aldastos“ direktorius Algimantas Daugėla „Vakarų ekspresui“ sakė, kad šiuo metu statomuose dviejuose penkių aukštų daugiabučiuose laisvi tik keli butai. Šiuos namus planuojama baigti statyti rudenį.

„Jei situacija rinkoje labai nepasikeis, vasarą planuojame pradėti dar dviejų daugiabučių statybas“, – planuoja A. Daugėla.

Iš viso kvartale numatoma pastatyti 9 penkiaaukščius gyvenamuosius namus su administracinėmis patalpomis ir požeminiais parkingais.

Pasak A. Daugėlos, investicijos į projektą gali siekti iki 17 milijonų eurų. Kvartale jau stovi 4 anksčiau pastatyti septynių aukštų daugiabučiai.

„Kvartalas nebus tankus, čia bus pakankamai erdvių sportui, laisvalaikiui, vaikų žaidimų aikštelėms, fontanas ir daug žalumos“, – sakė „Aldastos“ vadovas.

Namuose suprojektuoti 1-3 kambarių butai, kurių plotas svyruoja nuo 44 iki 75 kv. m. Pirkėjai būstą gali rinktis tiek su daline, tiek su visa apdaila.

Daugiabučių pirmuosiuose aukštuose numatytose komercinėse patalpose įsikurs įvairūs paslaugų teikėjai, tarp kurių – maisto parduotuvė, kavinukė, sporto klubas, kirpykla, veterinarijos klinika.

Kvartalas naujakurių sulaukia ne tik iš Klaipėdos rajono ir miesto, bet ir Plungės, Mažeikių, Šilalės, Akmenės, net Kauno.

Gargžduose kuriasi ir į gimtinę grįžtantys emigrantai.