Idėja Švėkšnoje užsiimti greito maisto verslu gimė Inkaklių gyventojui Tadui Žiogui.

„Jaunimas dažnai skundžiasi, jog vakarais Švėkšnoje nėra kur nusipirkti kebabų, todėl tenka važiuoti net į Žemaičių Naumiestį. Įžvelgiau čia galimybes. Juolab, kad žmona šioje srityje turi nemažos darbo patirties“​,- sakė T. Žiogas.

Žinoma, užsisakyti maisto ar kavos čia bus galima ne tik vakarais, bet ir dienos metu. Kol kas užkandinė dirbs nuo 10 val. iki 20 val., tačiau savaitgaliais kiek ilgiau - iki 21 val. Vasaros metu darbo laikas gali ir paiilgėti. Kaip sakė verslininkai, viskas priklausys nuo klientų poreikio.

„Švėkšnos naujienos“ nuotr.

Jau pirmą darbo dieną susidomėjusių netrūko. Pasak šeimininkės, pirmieji klientai atėjo dar net nespėjus pasiruošti prekybai. Net užvakar, kai dar tik įsirenginėjo prekybos vietą, žmonės prieidavo ir teiraudavosi apie maistą.

Siekiant, jog klientams būtų patogiau, ateityje šalia furgono planuojma pastayti stogelį, terasą, įrengti sėdimas vietas, norintiems čia pat patogiai užkąsti.

„Švėkšnos naujienos“ nuotr.

​Užkandinėje kol kas galima užsisakyti įvairių tipų kebabų, lavašų, kepsnių, bulvyčių fri su dešrele, koldūnų ir kt. Ateityje planuojama asortimentą plėsti, įtraukiant net jūros gėrybes.

Užsakymus užkandinė priims ir iš anksto tel. 8 667 26923.