„Mūsų sukurta „Tiger Room“ erdvė savo veiklą pradėjo tik šių metų birželio mėnesį, tačiau nepaisant ribojimų dėl pandeminės situacijos, jaučiame didelį susidomėjimą, – sako M. Malakauskas. – Mūsų klube vyrauja kitokia aura, todėl šioje erdvėje žmonės jaučiasi ypatingai.“

Labai svarbus tokioms erdvėms išskirtinio dizaino interjeras ir išplanavimas. „Tiger Room“ erdvės dizainas pritraukia įvairiausius kūrėjus bei fotografus, kurie šią vietą renkasi savo fotosesijoms. „Tiger Room“ dizainas buvo kurtas paties įkūrėjo Martyno Malakausko. Pagrindinis klubo akcentas yra medis, kuris suteikia prabangos bei tuo pačiu ir jaukumo, šilumos. Viduje galima įžvelgti gotikos, romanikos bei klasikos stilių, kurie atsispindi medžio raštuose, patalpų balduose. Kiekviena klubo interjero dalis turi istoriją, pvz., patalpų sietynai, kurie savo grožiu patraukia kiekvieno kliento akį, buvo parvežti iš Italijos. Pats klubo simbolis – baltasis tigras – buvo nutapytas garsios Lietuvos dailininkės Gintarės Tyliūnaitės.

M. Malakauskas pabrėžia, kad patalpos unikalios tuo, kad jose viskas išnaudojama maksimaliai: rengiami bernvakariai, mergvakariai, įmonių vakarėliai, gimtadienio šventės, posėdžiai, privačios vakarienės, kurias renkasi sužadėtuvių proga, taip pat erdvėje vyksta įvairios prezentacijos, verslo susitikimai.

Kitas labai svarbus aspektas – privatumas. „Šiais laikais žmonės labai vertina privatumą, todėl mes labiausiai į tai ir koncentruojamės. Norime suteikti klientui aukštos kokybės paslaugas ir visišką uždarumą, todėl mūsų erdvėje griežtai draudžiama fotografuoti bei filmuoti“, – sako „Tiger Room“ įkūrėjas.

„Tiger Room“ gali pasiūlyti išskirtines šou programas, ruoštas specialiai „Diamond Soul Factory“ komandos, kurios stebina ir suteikia progą pajusti nepatirtus dalykus. „Mūsų programos meniu labai platus. Mes pildome kiekvieno svečio svajones. Ar mums yra kažkas neįmanomo? Abejojame. Norite roboto? Gausite. Norite akrobatų? Gausite. Mūsų erdvėje neegzistuoja žodis „ne“, – pabrėžia M. Malakauskas.

Vietų, kurios gali sukurti atmosferą net pačiam išrankiausiam skoniui ir klientas jaustųsi ypatingiausiu ir svarbiausiu, poreikis auga ir augs, tad „Tiger Room“ įkūrėjas sako, kad kūrybiškumui ribų nėra ir jie nuolat ieško ir ieškos naujų idėjų, kaip nustebinti savo klientus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)