„Mūsų akimis žiūrint, 3-4 verslo subjektai galės vykdyti savo veiklą. Pastatas bus padalintas ir pritaikytas skirtingoms sritims. Žinoma, bus galimybė ir transformuoti patalpas“, – sakė A. Liaudanskis, neatskleidęs nei planuojamo objekto ploto, nei numatomų investicijų.

Jo teigimu, statinys šioje vietoje buvo numatytas jau perkant sklypą, pamatai taip pat buvo pradėti prieš keletą metų. Neįgyvendintą projektą atnaujinti paskatino pastebėtas poreikis.

„Daug kas pradėjo teirautis, atsirado pasiūlymų. Esame susidūrę ir su tokiais žmonėmis, kurie sako, kad, jeigu būtų kita vieta, išeitume, ypač iš centro, kur sudėtingas parkavimas“, – apie patalpų nuomos paklausą Gargžduose kalbėjo UAB „Trevena“ vadovas, pridūręs, kad šiandien dar nėra sudaryta nė viena nuomos sutartis, tačiau besiteiraujančių netrūksta.

Jo teigimu, pastatas tikrai bus patrauklus, gražiai turėtų įsikomponuoti tarp kitų didžiųjų prekybos centrų: „Bus truputį kitoks, su apšvietimu. Manau, kad tikrai pagerins tos vietovės vaizdą.“

Be to, įmonės vadovas informavo, kad papildomai rengiamas ir baigiamas derinti kitas projektas, kuriuo lygiagrečiai Klaipėdos gatvės ketinama įrengti dar vieną papildomą automobilių stovėjimo aikštelę.

„Numatome į priekį, kad būtų patogu atvykusiems“, – atskleidė A. Liaudanskis.