Dumpiuose padangas perdirbti norėjo įmonė „Raguvilė“. Čia įrengtoje gamykloje buvo planuojama į gumos granules paversti tonas panaudotų padangų. Tokiems įmonės planams nepritarė ne tik netoliese gyvenantys žmonės, bet ir Tarybos nariai, rašoma savivaldybės pranešime.

„Dar sausį, kai šis klausimas buvo svarstomas Taryboje, mūsų pozicija buvo aiški – jei įmonė įtikins bendruomenę, kad jų veikla neturės jokios įtakos, Taryba neprieštaraus. Bet akivaizdu, jog žmonės tokios veiklos šioje teritorijoje nenori. Todėl mūsų pozicija taip pat aiški – nepritarti“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Sausį Taryba uždegė raudoną šviesą ir atliekų rūšiavimo aikštelei Gargžduose. UAB „Ekonovus“ planavo atliekų laikymą, rūšiavimą, presavimą ir smulkinimą šalia gyvenamosios ir rekreacinės paskirties teritorijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)