Kretingos rajono savivaldybė informuoja apie bendrovės „Mirigitos investicijos“ užsakymu parengtus projektinius pasiūlymus prekybos paskirties pastatui Kretingos mieste.

Architekto Ugniaus Vasiliausko parengtuose pasiūlymuose numatyta, kad Melioratorių g. 49 turėtų išdygti pastatas su automobilių savitarnos plovykla. Tiesa, pastatas bus naudojamas ne vien tam.

„Numatoma įrengti prekybos salę su sandėliavimo patalpomis, bei įvadų patalpomis. Į prekybos salę patenkama iš šiaurinės pastato dalies. Į sandėlaivimo – iš vakarinės, šalia numatant transporto apsisukimo aikštelę“, - dėstoma projektiniuose pasiūlymuose.

Juose dėstoma, kad šalia numatoma įrengti automobilių stovėjimo vietos bei asfalto dangos ruožas, skirtas automobiliams laukti eilėje į plovyklą.

Iki balandžio 28 dienos gyventojai kviečiami teikti savo pasiūlymus ir pastabas apie šį projektą el. paštu ugnius@ugniusa.lt.

Balandžio 28 dieną 17 valandą Kretingos rajono savivaldybėje (Savanorių g. 29A) vyks viešasis susirinkimas. Jeigu nebus pasibaigęs karantinas, susirinkimas vyks nuotoliniu būdu.