Paplūdimio tinklinio Pasaulio turas – aukštesnio lygmens varžybos, o Klaipėda taps pirmuoju miestu Lietuvoje, kur bus surengtas šis prestižinis renginys. Klaipėdoje varžysis 16 moterų komandų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Tai tikrai labai džiugi ir tuo pat metu įpareigojanti žinia visai Klaipėdos miesto sporto bendruomenei ir visiems mums. Džiugu, kad drąsus pernykštis eksperimentas, kuris kai kam kėlė tam tikrų abejonių, pasiteisino su kaupu ir pirmąjį egzaminą išlaikėme pagirtinai. Nuoširdžiai sveikinu paplūdimio tinklinio entuziastus, Klaipėdoje pradėjusius naują gražią tradiciją, o šiandieninė žinia – tai ženklas, kad deramai priimti šį turnyrą turime ruoštis jau dabar“, – sako Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Lietuvos tinklinio federacija atkreipia dėmesį, kad Paplūdimio tinklinio Pasaulio turai yra puiki proga didinti miesto žinomumą tarptautiniu mastu, turnyro metu užsienyje platinama informacija apie renginio šeimininkus, vykdomos tiesioginės varžybų transliacijos. Kaip ir praėjusių metų tarptautinį turnyrą, taip ir šių metų Paplūdimio tinklinio Pasaulio turą Klaipėdoje organizuos Klaipėdos pliažo tinklinio klubas, bendradarbiaudamas su Klaipėdos miesto savivaldybe ir Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla. Pernai Teatro aikštėje vykęs tarptautinis turnyras buvo nominuotas „Metų sporto iniciatyva Lietuvoje“ ir pripažintas geriausiu metų sporto renginiu Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)