Atsižvelgiant į šiuolaikinius priemiesčių gyventojų poreikius, „Rimi“ įrengtas šviežių salotų baras, siūlomas platus vaisių, daržovių, mėsos bei patogiam vartojimui paruoštų ir sveikesnių produktų asortimentas. Prekybos centras pilnai pritaikytas tiek pirkėjams, tiek darbuotojams su negalia.

Iš viso Klipščiuose sukurtos 35 naujos darbo vietos, investuota 3,5 mln. eurų. Naujausia „Rimi“ išplės skirtingus Klaipėdos rajonus jungiančio autobuso maršrutą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Vykdydami plėtros strategiją iki 2023 m. pabaigos padvigubinti „Rimi“ parduotuvių skaičių iki 100-o visoje Lietuvoje, įsitvirtiname pajūryje. Čia, ypač Klaipėdos rajone, sparčiai daugėjant gyventojų, auga ir šiuolaikinių prekybos centrų poreikis. Įsikurdami priemiesčio rajonuose, gyventojai nenori gaišti laiko kamščiuose, bet greitai ir patogiai pasiekti prekybos centrą bei apsipirkti netoli namų, kaimynystėje esančiame, bet tuo pačiu moderniame prekybos centre“, – sako „Rimi Lietuva” vadovas Giedrius Bandzevičius.

Pasak jo, draugišką kaimynystę Klipščiuose užtikrinti padės patogus susisiekimas. „Rimi“ prekybos centro teritorijoje įrengta nauja autobusų sustojimo stotelė – iš jos netrukus po parduotuvės atidarymo startuos naujo, išplėsto maršruto „Klipščiai – BIG“ autobusas. Prie prekybos centro „Rimi“ įrengta beveik 100 vietų automobilių statymo, taip pat – elektromobilių įkrovimo aikštelė. Joje vienu metu, naudojantis išmaniąja programėle, gali būti įkraunami du elektromobiliai.

Įrengdamas naujausią prekybos centrą, „Rimi“ tinklas rūpinasi ne tik pirkėjų jau įvertintais aplinkai draugiškais sprendimais, bet juos diegia ir pačioje parduotuvėje. Čia sumontuotos naujos kartos šaldymo sistemos, kurios užtikrina mažesnes CO2 emisijas, įrengti LED šviestuvai ir buvimo patalpoje davikliai – išėjus žmonėms šviesa automatiškai išsijungia. Vietoje PVC grindų dangos pagalbinėse patalpose patiesta aplinkai draugiška ruloninė danga.

Naujausios „Rimi“ asortimentas taip pat formuotas atsižvelgiant šiuolaikinius priemiesčių gyventojų poreikius, kuriems svarbu patogumas apsiperkant ir rūpinantis šeimos mityba. Tokią galimybę suteikia šviežių salotų baras ir „Mano dienai“ ženklu pažymėtos prekės. Gamtos prieglobstyje gyvenantys pajūrio gyventojai čia taip pat ras ženklu „Rinkis sveikiau“ pažymėtų – sveikesnių, pagal kompetentingų organizacijų ir institucijų nustatytus kriterijus atrinktų produktų be GMO, hidrintų riebalų, mažesniu druskos ir cukraus kiekiu, daugiau skaidulinių medžiagų. Iš viso beveik penktadalį parduotuvės Klipščiuose asortimento sudaro privačios „Rimi“ etiketės produktai.

Dar platesnį šviežio maisto ir kokybiškų paslaugų pasirinkimą Klipščių ir aplinkinių rajonų gyventojams padės užtikrinti „Rimi“ prekybos centro nuomininkai: čia įsikūrė kepyklėlė, „Alynas“, suši ir gourmet parduotuvėlės, taip pat – „Benu“ vaistinė ir grožio studija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)