Šioje, kaip ir kitose prekybos tinklo parduotuvėse, apie 80 proc. šviežio maisto asortimento sudaro lietuviškos kilmės produkcija. Į gargždiškių jau nuo seno pamėgtą parduotuvę buvo investuota 860 tūkst. eurų, o dėl pirkėjų stengsis ir joje dirbs net 32 komandos nariai, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Daugiau nei 812 kv. m. parduotuvėje pirkėjai bus aptarnaujami 4 įprastose ir 4 savitarnos kasose. Pastarosios atsirado būtent atsinaujinimo metu.

„Maxima“ Gargžduose

„Toliau investuojame į parduotuvių tinklo plėtrą ir atnaujinimą bei siekiame pirkėjams visoje Lietuvoje suteikti kuo geresnę apsipirkimo patirtį. Atsinaujinusioje parduotuvėje Gargžduose pirkėjai galės apsipirkti dar patogiau ir greičiau, ras platų maisto ir kitų prekių pasirinkimą. Ypač didelis dėmesys skirtas šviežių bandelių, duonos, daržovių bei vaisių asortimentui. Atidarytos savitarnos kasos, sutvarkyta parduotuvės aplinka“, – sako lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Gargžduose iš viso yra dvi „Maximos“ parduotuvės. Atnaujinta parduotuvė – vienintelė X formato parduotuvė mieste, veikianti jau 16 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)